Molitva Svetom Ivanu Pavlu II — ŽUPA ROKOVCI-ANDRIJAŠEVCI

Sveti Ivane Pavle, s prozora tvog nebeskog doma udijeli nam blagoslov ! Blagoslovi Crkvu, koju si volio, kojoj si služio i koju si vodio, hrabreći je na putovima ovoga svijeta, donoseći Isusa svima i sve k Isusu. Blagoslovi mladež, koju si toliko volio. Pomozi im sanjati, pogled im upravi gore, prema svjetlu, koja će rasvijetliti…

Molitva Svetom Ivanu Pavlu II — ŽUPA ROKOVCI-ANDRIJAŠEVCI

MOLITVENASLOVNICA

Molitva Svetom Ivanu Pavlu II

Posted by ADMIN on 22. listopada 2020.0 Comments

READ NEXT →NASLOVNICASVETAC DANA-ČETVRTAK-22.10.2020MISNA ČITANJAMISNA ČITANJA-ČETVRTAK-22.10.2020MOLITVEŠto radim tu na zemlji

Slikovni rezultat za ivan pavao 2

Sveti Ivane Pavle, s prozora tvog nebeskog doma udijeli nam blagoslov ! Blagoslovi Crkvu, koju si volio, kojoj si služio i koju si vodio, hrabreći je na putovima ovoga svijeta, donoseći Isusa svima i sve k Isusu. Blagoslovi mladež, koju si toliko volio. Pomozi im sanjati, pogled im upravi gore, prema svjetlu, koja će rasvijetliti staze njihovih života ovdje na zemlji. Blagoslovi obitelj, sve obitelji blagoslovi !

Ti si uočio sotonski napad na ovu nebesku iskru, koju je Bog upalio na zemlji. Ivane Pavle svojom molitvom štiti naše obitelji i svaki začeti život u njima. Moli za cijeli svijet, koji se nalazi u teškoćama, kojega pritišću ratovi i nepravde. Ti si se borio protiv rata pozivajući na dijalog i širio si ljubav: moli za nas, da i mi postanemo neumorni donositelji mira. Sveti Ivane Pavle s prozora tvoga nebeskog doma, gdje te gledamo s Blaženom Djevicom Marijom Bogorodicom, pošalji nam Božji blagoslov. Amen.

Slikovni rezultat za ivan pavao 2

Litanije Svetom Ivanu Pavlu II.

Gospodine, smiluj se!

Kriste, smiluj se!

Gospodine, smiluj se!

Kriste, čuj nas!

Kriste, usliši nas!

Oče nebeski Bože, smiluj nam se!

Sine, Otkupitelju svijeta Bože, smiluj nam se! Duše Sveti Bože, smiluj nam se!

Sveto Trojstvo jedan Bože, smiluj nam se! Sveta Marijo, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., moli za nas!

Sv. Ivane Pavle II., Veliki Papa…

Sv. Ivane Pavle II., namjesniče Kristov na zemlji…

Sv. Ivane Pavle II., nasljedniče svetoga Petra…

Sv. Ivane Pavle II., poglavaru Crkve dvadesetog stoljeća…

Sv. Ivane Pavle II., koji si uveo kršćanstvo u treće tisućljeće…

Sv. Ivane Pavle II., koji si bio potpuno predan Gospi u znaku «Totus Tuus »…

Sv. Ivane Pavle II., ljubitelju svete krunice… Sv. Ivane Pavle II., zagovorniče ekumenizma… Sv. Ivane Pavle II., hodočasniče u Marijanska svetišta…

Sv. Ivane Pavle II., marljivi apostole…

Sv. Ivane Pavle II., navjestitelju Evanđelja… Sv. Ivane Pavle II., poslušan poticajima Duha Svetoga…

Sv. Ivane Pavle II., navjestitelju Božjega milosrđa…

Sv. Ivane Pavle II., čuvaru crkvenog nauka… Sv. Ivane Pavle II., apostole Drugog vatikanskog koncila…

Sv. Ivane Pavle II., apostole Euharistije…

Sv. Ivane Pavle II., apostole bolesnika…

Sv. Ivane Pavle II., apostole suvremenih medija…

Sv. Ivane Pavle II., učitelju istine…

Sv. Ivane Pavle II., prijatelju malenih…

Sv. Ivane Pavle II., prijatelju mladih…

Sv. Ivane Pavle II., osnivaču Dana mladih… Sv. Ivane Pavle II., hrabri propovjedniče…

Sv. Ivane Pavle II., neustrašivi proroče…

Sv. Ivane Pavle II., neumorni putniče…

Sv. Ivane Pavle II., koji si praštao neprijateljima…

Sv. Ivane Pavle II., uzore kršćanima…

Sv. Ivane Pavle II., zagovorniče sretne smrti…

Sv. Ivane Pavle II., uzore umiranja…

Sv. Ivane Pavle II., primjeru svetosti…

Sv. Ivane Pavle II., ljubitelju siromaštva…

Sv. Ivane Pavle II., proglasitelju svetaca i blaženika…

Sv.Ivane Pavle II., glasniče ugnjetenih…

Sv. Ivane Pavle II., veliki u trpljenju…

Sv. Ivane Pavle II., zagovorniče svih naroda kod Boga…

Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta, oprosti nam Gospodine!

Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta, usliši nas Gospodine!

Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta, smiluj nam se!

Moli za nas sveti Ivane Pavle II. Da dostojni postanemo obećanja Kristovih.

Pomolimo se!

Bože, koji si svetog papu Ivana Pavla II. postavio za Pastira svoje Crkve, daruj nam da po Njegovom zagovoru hrabro ispovijedamo svoju vjeru, ljubimo Crkvu Katoličku, njegujemo posebnu pobožnost prema Majci Crkve te da jednom po njegovu zagovoru dospijemo u Kraljevstvo nebesko. Koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen. Molitva za dobivanje milosti po zagovoru svetog pape Ivana Pavla II. O Presveto Trojstvo, zahvaljujemo ti što si Crkvi podario papu Ivana Pavla II. i što dopuštaš da nježnost Tvoje očinske brige, slava Kristovog Križa i svjetlo Duha ljubavi sja kroz njega. Potpuno se pouzdavajući u Tvoju beskrajnu milost i u Marijin majčinski zagovor, on nam daje živu sliku Isusa Milosrdnoga i pokazuje nam da je svetost neophodna mjera svakodnevnog kršćanskog života i put kojim se postiže vječno zajedništvo s Tobom. Podari nam, njegovim zagovorom i po Tvojoj volji, milosti za koje te molimo.

Amen.

DUBOKA CRKVA+AAA

Nadbiskup Vigano oštro o izjavama Pape Franje: SKANDAL! Evo što on zapravo želi s Crkvom

Autor: VjeraČetvrtak, 22. listopada 2020. u 08:28

Ova se obmana temelji na potpori globalističke elite, glavnih medija i LGBT lobija, kojima mnogi svećenici, biskupi i kardinali nisu nepoznati

Prenosimo riječi nadbiskupa Carla Maria Vigana, nadbiskupa poznatog po pismu u kojem otkriva zataškavanje vatikanske hijerarhije u slučajevima zlostavljanja, te njegovom sustavnom upozoravanju na postojanje dvije crkve unutar Kristove crkve. I u ovom osvrtu Vigano napominje da je cilj uzdizanje nove crkve dok bi se ‘pravovjerna’ crkva našla – u progonu, ne od svijeta nego od crkve.

Piše: Carlo Maria Vigano, nadbiskup

Web stranica Vatikanskih vijesti objavila je vijest da će danas na Filmskom festivalu u Rimu biti prikazan dokumentarni film pod nazivom Francesco kojeg je snimio redatelj Evgeny Afineevsky.

Ovaj dokumentarac – prema onome što su izvijestile Katolička novinska agencija  i Američki magazin – objavljuje nekoliko izjava Jorgea Maria Bergoglia na temu homoseksualnosti. Među različitim izjavama ove dvije posebno zbunjuju:

“Homoseksualci imaju pravo biti dijelom obitelji. Oni su Božja djeca i imaju pravo na obitelj. Nitko ne smije biti izbačen, niti zbog toga biti unesrećen. “

„Ono što moramo stvoriti je zakon o građanskoj uniji. Na taj su način zakonski pokriveni. Zauzeo sam se za to. “

Ne morate biti teolog ili moralni stručnjak da bi znali da su takve izjave potpuno heterodoksne i da predstavljaju vrlo ozbiljan uzrok skandala za vjernike.

Ali obratite pažnju: ove riječi jednostavno predstavljaju konačnu provokaciju kojom “ultra-progresivni” dio Hijerarhije želi umjetno izazvati raskol, kao što je to već pokušao učiniti sa Postsinodskom pobudnicom Amoris Laetitia, modifikacijom doktrine o smrtnoj kazni, Pan-amazonskom sinodu i prljavpm Pachamamom i Deklaracijom iz Abu Dhabija koju je sada potvrdila i pogoršala enciklika Fratelli Tutti.

Čini se da Bergoglio drsko pokušava “podići ulog” u krešendu heretičkih potvrda, na takav način da će natjerati zdrav dio Crkve – koji uključuje biskupe, svećenstvo i vjernike – da ga optuže za herezu, kako bi taj zdravi dio Crkve proglasio raskolnikom i “papinim neprijateljem”.

Jorge Mario Bergoglio pokušava prisiliti neke kardinale i biskupe da se odvoje od zajedništva s njim, dobivajući kao rezultat ne vlastiti stav za herezu, već protjerivanje katolika koji žele ostati vjerni višegodišnjem Učiteljstvu Crkve. Ova bi zamka imala svrhu – u pretpostavljenim namjerama Bergoglia i njegovog “čarobnog kruga” – učvršćivanje vlastite moći unutar crkve koja bi samo nominalno bila “katolička”, ali u stvarnosti bi bila heretička i raskolnička.

Ova se obmana temelji na potpori globalističke elite, glavnih medija i LGBT lobija, kojima mnogi svećenici, biskupi i kardinali nisu nepoznati. Nadalje, ne zaboravimo da u mnogim narodima postoje zakoni na snazi ​​koji kazneno kažnjavaju svakoga tko sodomiju smatra prijekornim i grešnim ili koji ne odobravaju legitimizaciju homoseksualnog “braka” – čak i ako to čine na temelju svojeg Vjerovanja. Izjava biskupa protiv Bergoglia o pitanju poput homoseksualnosti mogla bi potencijalno navesti civilnu vlast da ih kazneno goni, uz odobrenje Vatikana.

Bergoglio bi tako na svojoj strani imao ne samo “duboku crkvu” koju su predstavljali pobunjenici poput oca Jamesa Martina, S.J., i onih koji promoviraju njemački “Sinodalni put”, već i “duboku državu”.

Nije iznenađujuće što u dokumentarnom filmu postoji i podrška demokratskog kandidata na predstojećim američkim predsjedničkim izborima, uz uznemirujuću osudu politike Trumpove administracije, koja je optužena za razdvajanje obitelji koje žele ući u Sjedinjene Države ilegalno, dok je stvarnost takva da se predsjednik suočava s trgovinom ljudima i maloljetnicima.

Dakle, dok je konzervativnim američkim biskupima zabranjeno miješanje u političku raspravu u znak podrške predsjedniku Trumpu, Vatikan si dopušta da se ležerno miješa u izbore u korist svog demokratskog protivnika, u sjedinjenju s cenzurom društvenih i informativnih medija koji kriju ozbiljne optužbe protiv obitelji Biden.

Kao katolici pozvani smo stati na stranu onih koji brane život, prirodnu obitelj i nacionalnu suverenost. Mislili smo da je uz nas Kristov namjesnik. Bolno priznajemo da je u ovom epohalnom sukobu onaj koji je trebao voditi Petrovu Barku odlučio stati na stranu Neprijatelja kako bi ga potonuo. Podsjećajući na hrabrost svetih pontifikata u obrani integriteta vjere i promicanju spasenja duša, može se samo primijetiti: Quantum mutatus ab illis!

+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup


Mateo Olujić
Papa Franjo govori jezikom ljubavi dok ovaj kardinal gura zakon u prvi plan.Ljubav će uvjek pobjedit .
Ljudi koji guraju zakon u prvi plan nemaju suosjećanja sa drugima koji su unesrećeni,a neko ko ima homoseksualca u obitelji shvaća Papina razmišljanja.Da bi ovdje ostao čist ,bez grijeha treba slušat samo Papu,a svoje mišljenje ostavit postrani.Like · Reply · 4 · 13h

Štefica MikolajDaj se informiraj zašto je zatrta Sodoma i Gomora!Like · Reply · 10 · 13h

Mateo OlujićŠtefica Mikolaj živimo u novom zavjetu,a to je velika razlika.Like · Reply · 3 · 13h

Štefica MikolajMateo Olujić svijet je novi,a Bog je isti za sva vremena! On je vladar i vremena,i jučer i danas i sutra! Kako ćemo mi trošiti svoje vrijeme odgovaramo mi,a ostalo ti daje Bog! Ali kad jednom kaže dosta je,onda je kraj!

Published by samo lucija

http://glasnik-sim.hr/prvi-dan-devetnice/ https://www.youtube.com/watch?v=QeKuqtTT1H PRESVETO TIJELO I KRV KRISTOVA. TIJELOVO Svetkovina (četvrtak nakon Presv. Trojstva) VEČERNJA MOLITVA Isuse, ostavio si nam Sebe u sakramentu svoga Tijela i Krvi. Dao si nam neizreciv dar. Dar bogat ljubavlju. Darovao si nam čitavog Sebe. Hvala Ti, Isuse. Hvala Ti, Isuse, što si oduvijek bio čovjek blizine. Uz Tebe se svatko osjećao prihvaćen i ljubljen. Nitko nije imao dojam da si ga olako shvatio ili površno slušao. I danas je tako, Isuse. Utaži, Gospodine, moju glad za osobom povjerenja, osobom koja ima vremena i ljubavi za drugoga. Osobom koja ne važe, koja ne mjeri, koja nije zaokupljena prvenstveno sobom. Koja zna čuti nečije teškoće i onda kada samo šutnja progovara. Osobom koja će bez uvrijeđenosti saslušati ono što možda i ne želi čuti. Pomozi mi da tu osobu tražim jedino u Tebi. Znaš i sam koliko sam puta ranjena zbog neprisutnosti osoba koje bi mi trebale biti blizu. Razočarana jer se netko od najbližih ne sjeti da mi je potreban ili se ne sjeti nečega što nije trebao previdjeti. Boli me kada primijetim da me netko uopće ne sluša ili me potpuno ignorira. Gospodine, pomozi mi ispuniti te praznine. Pomozi mi drugome biti poput Tebe. Biti netko tko zna drugome biti blizak, tko zna biti bližnji. Biti netko tko ima vremena i ljubavi za drugoga. Isuse, održao si svoje obećanje da ćeš biti s nama u sve dane do svršetka svijeta. Dao si nam sebe u Kruhu života. Na Tebe više nitko ne mora čekati, Isuse, u svakom času si sama prisutnost. Na svakoj Misi, u svakoj Pričesti. Hvala Ti, Isuse, na tom daru. Hvala ti što se i meni daruješ svojim Tijelom i svojom Krvlju. Više nisam sama, nisam prepuštena samoj sebi. Hvala Ti, Isuse …Suzana Monika Suzana Monika IL SORRISO DI MARIA 7 mtSptoniuhsaceormed · Santa Madre di Lourdes, madre degli infermi, poni sotto il tuo manto i malati terminali. Accoglili sotto il tuo Santo Manto e dona pace e Serenità alle loro famiglie. Heliga Lourdes moder, sjuka moder, sätt dödssjuk under din mantel. Välkomna dem under din Heliga Manto och ge fred och stillhet till deras familjer. Redigera eller ta bort detta Gilla · Svara · 1m Suzana Monika Suzana Monika Fani Kovač‎ till Jezus te ljubi ♥ Jesus loves you 5tS Stponcsoreigdocfmf · Tolaži Oče žalostne otroke! Tolaži Oče žalostne otroke, ki v stiskah in nemiru trepetamo, priznanja in ljubezni ne poznamo, slabotne nam in vklenjene so roke. Trplenje reže rane nam globoke in križ težak nam upogiba ramo. Srce je v najbritkejših urah samo: suh list na sredi reke je široke. Tolaži Oče žalostne otroke: poslal je Sina ,da za nas trpi. Poslal Edinca,da za nas umre! Objele so nas prebodene roke in dvigajo nas tja,kjer angeli nas venčajo,se z nami vesele. Kristus je Bog z nami. in sicer je navzoč in deluje v Cerkvi in po Cerkvi. Cerkev je po Kristusovi in po Božji volji orodje odrešenjskega Božjega delovanja. *Pod tvoje varstvo pribežimo,o sveta Božja Porodnica*. * O Marija,Ti vedno siješ na naši poti kot znamenje odrešenja in upanja.* AMEN! Bekväm far till ledsna barn! Bekväm far ledsna barn, som vi darrar av problem och ångest, Vi vet inte igenkänning och kärlek, Våra händer är svaga och handbojor. Att lida skär ner våra sår djupt och ett tungt kors böjer vår axel. Hjärtat är bara i snabbaste timmarna: Torrlövet mitt i älven är brett. Bekväm far till ledsna barn: han skickade sin son för att lida för oss. Skickat en Edinburgh för att dö för oss! Vi blev kramade av de piercade händerna och de lyfter upp oss där änglar är de gifter sig med oss, de är nöjda med oss. Kristus är Gud med oss. och det är närvarande och fungerar i kyrkan och efter kyrkan. Kyrkan är ute efter Kristus och enligt Guds vilja, verktyg frälsningen av Guds agerande. * Vi springer under din vård, åh Guds fosterland *. * O Mary, du skiner alltid på vår väg som ett tecken på frälsning och hopp.* ÄNDRA! · Betygsätt den här översättningen La Luce Di Maria È Nei Nostri Cuori. har lagt till ett 3D-foto Isgånarutc mkolgaScf.fgpo 0in7Ss:4oitredd8 · ‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨ ‼️⚜️‼️Gesù all'anima:‼️⚜️‼️ Abbracciati alla mia Croce e cerca conforto e la forza nelle tue pene da me, crocifisso per te. Abbi fede nel mio amore che non ti abbandona e nella protezione di Maria, che ti è Mamma amorosissima. Tu soffri nel tuo interno e non sai manifestare le tue pene, ma io le vedo e ti consolo con grazie speciali di amore. Ti benedico con la tua famiglia. ‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨ ‼️⚜️!! ️ Jesus till själen :‼ ️!! ️ Omfamna dig till mitt kors och sök tröst och styrka i dina sorger från mig, korsfäst för dig. Tro på min kärlek som inte överger dig och på skyddet av Mary, som är underbar mamma. Du lider inuti och du vet inte hur du ska visa dina sorger, men jag ser dem och trösta dig med ett speciellt tack av kärlek. Jag välsignar dig med din familj. Redigera eller ta bort detta Gilla · Svara · 1 min. Suzana Monika Suzana Monika amen https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407414197090353&set=gm.3643338919056069&type=1&theater

Join the Conversation

1 Comment

 1. jesam slusala ali spora sam .Tomislav Ivančić
  fISloigetårgn aklfSc.ep oS1nseeSore8:d4d0 ·
  Svaki novi dan drugačiji je od jučerašnjeg ili od sutrašnjeg. Svako jutro te zato zove da i ti budeš nov, da ne nosiš stare terete na sebi, niti da bježiš iz ovih dana u neku izmišljenu budućnost. Sada možeš izliječiti svoju dušu, skinuti sa sebe krivnje i grijehe, okrenuti se živome Bogu i postati mu prijateljem.
  (Minuta za tebe)
  Redigera eller ta bort detta
  Gilla
  · Svara · 1m
  Branka Škarica
  Branka Škarica Svako novo svanuće prilika. Otpustiti staro , zaodjenuti se novim. Preporađanje. Unijeti, više dobrote , radosti, vedrine, punine. Sebe dati da se oblikujemo u Tvorčevim rukama. Živjeti tu , disati nebom.Naš blagopokojni prezbi bivstvovanje nam pruža. Odložimo terete . Biće Bitku priklonimo🌼🌼🌼
  Jasna Bartonicek Tako razumno, ljudski, suvremenom čovjeku pouka i nadahnuće. Hvala učitelju.

  Like

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: