Coronavirus what is (I’m not a doctor, but according to my research eucalyptus works miracles on respiratory diseases) — Edogmyblog.com

Coronaviruses (CoV) are a large family of viruses that cause illness ranging from the common cold to more severe diseases such as Middle East Respiratory Syndrome (MERS-CoV) and Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS-CoV). A novel coronavirus (nCoV) is a new strain that has not been previously identified in humans. Coronaviruses are zoonotic, meaning they are transmitted between animals and people. […]

Coronavirus what is (I’m not a doctor, but according to my research eucalyptus works miracles on respiratory diseases) — Edogmyblog.com

PRVO ČITANJE: Iz 58, 7-10 Čitanje Knjige proroka Izaije Ovo govori Gospodin: »Podijeli kruh svoj s gladnima, uvedi pod krov svoj beskućnike, odjeni onog koga vidiš gola i ne krij se od onog tko je tvoje krvi. Tad će sinut poput zore tvoja svjetlost i zdravlje će tvoje brzo procvasti. Pred tobom će ići […]

NEDJELJNA RIZNICA BOŽJE RIJEČI… (Peta nedjelja kroz godinu – Svjetski dan braka, 9.2.2020.) — Hrvatska katolička misija Dublin

Pred proslavu Stepinčeva – u dan kada se sjećamo i molimo bl. Kardinalu Alojziju Stepincu imamo pravo pitati se koliko nama danas nedostaje Stepinčeve hrabrosti. Kako nama laicima, tako i svima ostalima, svećenicima i biskupima koji zajedno činimo Crkvu. U dimenziji ljubavi prema Bogu, svojoj Crkvi, svakom čovjeku i – nerođenom životu. Stepinac je volio svoj narod. Duboko je proživljavao svu nepravdu koju smo mi Hrvati trpjeli od onih koji i danas u suludim provokacijama kao da žele potaknuti neke druge naše građane na neprimjerene postupke.
No, Stepinac se nije libio, na primjer, pisati Paveliću prosvjedna pisma protiv ubijanja 260 Srba kod Gline za vrijeme NDH i pritom spašavati na tisuće Srba i Židova. Iako se njegovo ime u krugovima koji imaju zadatak širiti netrpeljivost i danas pokušava iskoristiti kao kamen spoticanja, Stepinac je ustvari “vezivi” faktor. Dopustite mi reći, Stepinac je i mnogo više od toga, on je bio pravedan i odlučan pomagač svih onih koji su pod ustaškim režimom patili – i Srba i Židova i svih ostalih. Stepinac je posebno bio osjetljiv i na nerođenu djecu. Nije se libio o tome govoriti, možda bi bilo primjerenije napisati – vikati.
Koliko mi imamo danas Stepinčeve hrabrosti? Evo, ne znam, neka si svatko postavi to pitanje i odgovori u dubini svoje nutrine. Za početak.

Stepinac u šumi nije imao smisla
Uspostavom NDH za trenutak se učinilo da je napokon ispunjena vjekovna težnja hrvatskog naroda za slobodnom i samostalnom državom. No vrlo, vrlo brzo, da budem precizan – već nakon samo 34 dana od uspostave ove države, tada nadbiskup, Stepinac shvaća kakva se nesreća nadvila nad hrvatskim, ali i narodima direktno ugroženim od Pavelićevog režima. Momentalno je uputio Paveliću gore spomenuto prosvjedno pismo zbog strijeljanja 260 Srba kod Gline i time je zapravo krenuo u otvorenu borbu protiv ustaškog režima, odnosno u borbu za spašavanje Židova, Srba i svih ostalih.
Jednom sam bio rekao da oni koji zamjeraju Stepincu ostajanje i obavljanje svoje dužnosti i nakon što je shvatio pod kakvom zločinačkom vlasti mora djelovati, naprosto logika ne funkcionira. Možda neki stvarno misle da bi Stepinac više toga učinio da je uzeo pušku i otišao u šumu i zajedno s drugim partizanima jurišao na ustaše? Iako bi partizani imali jednog čovjeka više, tisuće Židova i Srba bi bile ubijene. Sve one tisuće koje je svojim djelovanjem spasio baš kardinal Stepinac. Nepuna dva mjeseca od početka rata posve se udaljio od sistema: počeo je pisati pisma ministru unutarnjih poslova Artukoviću, i poglavniku Paveliću da promijene odnose prema Židovima. Kasnije slijedi cijeli niz prosvjednih nota, poslanica i propovijedi protiv režima i njegovih metoda koji su dostupni i danas svakom prosječnom korisniku interneta. Jednako tako dostupno je na i stotine dokumenata istaknutih Židova, vrhunskih povjesničara, stručnjaka Holokausta koji ističu nemjerljiv doprinos Stepinca u spašavanju Židova i Srba tijekom takozvane Nezavisne države Hrvatske.
Ovdje svakako valja spomenuti i Židovku Esther Gitman koja je doktorirala na prestižnom američkom sveučilištu na temu »Spašavanje Židova tijekom Nezavisne države Hrvatske«. »Pregledala sam preko 30.000 dokumenta, kopirala preko 5.000 i svi tragovi uvijek su me vodili samo do jednog imena – Stepinac, dok nisam povezala, pa to je zagrebački nadbiskup!«, istaknula je ova doktorica povijesti rezimirajući u jednoj rečenici sadržaj svog doktorata. Nacisti i ustaše bili su jako ljuti na Stepinca, život mu je bio u opasnosti. 1943. Stepinca je bilo strah da će poginuti, nije se bojao za sebe, već za sve one koji su bili pod njegovom zaštitom. Smatrao je da će hrvatski narod godinama patiti zbog toga što su ustaše činile. Vrijedi istaknuti kako je Stepinac spasio Zagreb od razaranja, naime, uspio je preko diplomatskog zbora Svete stolice kontaktirati saveznike i odgovoriti ih od namjere da bombardiraju Zagreb, ističe dr. Gitman. Dalia Ofer slavna izraelska povjesničarka Holokausta upravo je poticala dr. Esther Gitman da objavi ova istraživanja o spašavanju Židova za vrijeme NDH.
Samo – Stepinac
Imamo i svjedočanstvo našeg profesora, pok. Branka Polića, također Židova rođenog davne 1924., svjedoči o Stepincu riječima: »Kada je bio najveći udar, mi smo znali, može nas spasiti samo – Stepinac«. Mora se istaknuti da je šezdeset pisama preživjelih Židova poslano u Yad Vashem tražeći da se Stepinac proglasi pravednikom među narodima. Hrvatsko-izraelsko društvo je dva puta donijelo odluku da Stepincu daju naslov »Pravednika«. Neki koji su manje učinili od Stepinca proglašeni su pravednicima. Postoje brojna svjedočanstva o svetosti i dobroti Stepinca, čak i srpskih pravoslavnih svećenika poput Jovana Nikolića. Postoje dokumenti kroz koje je vidljivo mnoštvo Stepinčevih intervencija u zaštiti Srba, Židova, djece. Svima je moguće dobiti na uvid Stepinčeve propovijedi u kojima jasno osuđuje ustaški režim, u kojima ističe da postoji samo jedna rasa – rasa ljudi čiji Stvoritelj je Bog. Stepinac je spasio na tisuće nevinih Srba, Židova i ostalih ugroženih skupina.
Stepinac protiv abortusa
Blaženi kardinal je snažno govorio i protiv – abortusa. Stepinac se osjećao dužnim propovijedati, govoriti, upozoravati, pisati o pošasti abortusa. Stepinac je tako govorio liječnicima: “Pobačaj je zlo u sebi. Nikakve socijalne indikacije, nikakvi naučni razlozi ne mogu opravdati direktnog pobačaja, niti učiniti, da on bude nešto drugo nego što u istinu jest, i što pred Bogom ostaje, naime ubojstvo nevinog čovjeka. A hotimično ubojstvo čovjeka vapi u nebo za osvetom. Ono je odurno i grješno uvijek, a osobito onda, ako mu je izvor osobni interes i pohlepna težnja za stjecanjem. Pobačaj je i golemo socijalno zlo, koje je donijelo toliko nevolja ne samo pojedincima, nego čitavim familijama i teško ranilo stablo narodnog života u naše doba. No, dok pred one koji treba da budu prvaci u borbi protiv pobačaja, iznosim njegovu unutarnju socijalnu zloću, predviđam, da će se neki možda samo sažalno nasmijati nad mojim apelom. Ali nikakav prezirni smiješak ne može ukloniti nepromjenljive stvarnosti, koja izvire iz naravnog zakona i pozitivne objave, a ta jest, da je direktni abortus u sebi teško etičko zlo. Isto tako ne može izbrisati žalosnih činjenica i krvavih rana, što ih je po priznanju istinskih promatrača narodnog života nanio porok pobačaja. Stoga bi i prezirni smiješak nad mojim apelom bio samo odraz dubokog pomanjkanja one životne ozbiljnosti, kojom svi, uistinu misaoni i etički pojedinci moraju prosuđivati najdublja i najzamašnija pitanja duše i vječnosti, obitelji i naroda.”
I na kraju. Mogao bih napisati da je Stepinac volio Boga, svoju Crkvu, svoj narod, svakog drugog čovjeka neovisno o njegovoj naciji i vjeri te da je osjećao bitnim govoriti o važnosti života od njegova začeća do naravne smrti. Možemo li zamisliti da bi takva moralna gromada od čovjeka, ako se mogu tako izraziti, propustio doći, ne u Zagreb, nego u Rijeku i hodati u povorci za život? Ja stvarno u dubini svoga srca osjećam da bi blaženi Kardinal došao, stao i rekao: ljudi, idemo! Za život, kako drugačije! Molimo se stoga našem Blaženiku da nam podari s neba Isus barem mrvicu Stepinčeve hrabrosti u svim našim današnjim borbama za istinu i pravdu. Molimo se Blaženiku da mnogi muževi i žene shvate kako nije dovoljno biti heroj dnevnog boravka i da će krajem svibnja imati priliku pokazati svoju hrabrost u Hodu za život. Ili nešto drugo.

PSALAM 1. Dva puta
Blaženi oni koji, u križ se uzdajući, siđoše u vodu (Pisac iz 2. st.)

Blago čovjeku koji ne slijedi savjeta opakih, *
ne staje na putu grešničkom
i ne sjeda u zbor podrugljivaca,
već uživa u Zakonu Gospodnjem, *
o Zakonu njegovu misli dan i noć.

On je k’o stablo zasađeno
pokraj voda tekućica *
što u svoje vrijeme plod donosi;
lišće mu nikad ne vene, *
sve što radi dobrim urodi.

Nisu takvi opaki, ne, nisu takvi! *
Oni su k’o pljeva što je vjetar raznosi.
Stoga se opaki neće održati na sudu, *
ni grešnici u zajednici pravednih.
Jer Gospodin zna put pravednih, *
a propast će put opakih.

Slava Ocu i Sinu *
i Duhu Svetomu.
Kako bijaše na početku, †
tako i sada i vazda *
i u vijeke vjekova. Amen.

1^ Antifona
Drvo se života očitova
u križu Gospodinovu.

2^ Antifona
Kralja svog postavih nad Sionom.

PSALAM 2. Mesija − kralj i pobjednik
Rote se na svetoga Slugu tvoga Isusa, kog pomaza (Dj 4, 27).

Zašto se bune narodi, *
zašto puci ludosti snuju?
Ustaju kraljevi zemaljski, †
knezovi se rote protiv Gospodina *
i Pomazanika njegova:
“Skršimo okove njihove *
i jaram njihov zbacimo!”
Smije se onaj što na nebu stoluje, *
Gospod im se podruguje.
Tad im veli u svom gnjevu, *
žestinom ih on zbunjuje:
“Ta ja kralja svog postavih *
nad Sionom, svojom svetom gorom.”

Obznanjujem odluku Gospodnju: †
Gospodin mi reče: *
“Ti si sin moj, danas te rodih.
Zatraži samo, i dat ću ti puke u baštinu, *
i u posjed krajeve zemaljske.

Vladat ćeš njima palicom gvozdenom *
i razbit ih kao sud lončarski.”
Opametite se sada, vi kraljevi, *
Urazumite se, suci zemaljski.

Služite Gospodinu sa strahom, *
s trepetom se pokorite njemu,
da se ne razgnjevi te ne propadnete na putu, *
kad uskoro plane srdžba njegova.
Blago svima *
koji se njemu utječu!

Slava Ocu i Sinu *
i Duhu Svetomu.
Kako bijaše na početku, †
tako i sada i vazda *
i u vijeke vjekova. Amen.

2^ Antifona
Kralja svog postavih nad Sionom.

3^ Antifona
Ti si, Gospodine, štit moj i ti mi glavu podižeš.

PSALAM. 3. Gospodin je štit moj
Isus usnu i probudi se iza sna smrti, jer Gospodin bijaše zaklon njegov (Sveti Irenej).

Gospodine, koliko je tlačitelja mojih, *
koliki se podižu na me!
Mnogi su što o meni zbore: *
“Nema mu spasenja u Bogu!”

Ti si ipak štit moj, Gospodine; *
slavo moja, ti mi glavu podižeš.
Iza sveg glasa Gospodinu zavapih, *
i on me usliša sa svete gore svoje.

Sad mogu leći usnuti, *
i onda ustat jer me Gospodin drži.
Ne bojim se tisuća ljudi *
što me opsjedaju dušmanski.
Ustani, Gospodine! *
Spasi me, o Bože moj!

Ti udaraš po obrazu sve neprijatelje moje, *
opakima zube razbijaš.
U Gospodina je spasenje: *
na tvom narodu tvoj je blagoslov!

Slava Ocu i Sinu *
i Duhu Svetomu.
Kako bijaše na početku, †
tako i sada i vazda *
i u vijeke vjekova. Amen.

3^ Antifona
Ti si, Gospodine, štit moj i ti mi glavu podižeš.

R. Riječ Kristova neka u svem bogatstvu prebiva u vama!
O. U svakoj se mudrosti uzajamno poučavajte.

PRVO ČITANJE:
Početak Poslanice Galaćanima blaženog Pavla, apostola 1, 1-12

Pavlovo evanđelje

Pavao, apostol – ne od ljudi ni po kojem čovjeku, nego po Isusu Kristu i Bogu Ocu koji ga uskrisi od mrtvih – i sva braća koja su sa mnom: Crkvama u Galaciji. Milost vam i mir od Boga, Oca našega, i Gospodina Isusa Krista, koji sam sebe dade za grijehe naše da nas istrgne iz sadašnjega svijeta opakoga kao što je volja Boga i Oca našega, komu slava u vijeke vjekova! Amen.
Čudim se da od Onoga koji vas pozva na milost Kristovu tako brzo prelazite na neko drugo evanđelje, koje uostalom i ne postoji. Postoje samo neki koji vas zbunjuju i hoće prevratiti evanđelje Kristovo. Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet! Što smo već rekli, to sad i ponavljam: navješćuje li vam tko neko evanđelje mimo onoga koje primiste, neka je proklet. Doista, nastojim li ovo pridobiti ljude ili Boga? Ili idem li za tim da ljudima ugodim? Kad bih sveudilj nastojao ljudima ugađati, ne bih bio Kristov sluga.
Obznanjujem vam, braćo: evanđelje koje sam navješćivao nije od ljudi, niti ga ja od kojeg čovjeka primih ili naučih, nego objavom Isusa Krista.

Otpjev Gal 1, 3 – 4. 10
R. Milost vam i mir od Boga, Oca našega, i Gospodina Isusa Krista, * koji sam sebe dade za grijehe naše.
O. Kad bih sveudilj nastojao ljudima ugađati, ne bih bio Kristov sluga. * Koji sam sebe.

DRUGO ČITANJE:
Iz Izlaganja o Poslanici Galaćanima, svetog Augustina, biskupa (Predgovor: l’L 35, 2105-2107)

Upoznajmo milost Božju

Apostol piše Galaćanima da upoznaju milost Božju i da se vladaju kao da nisu više pod Zakonom. Kad su Galaćani čuli za milost Evanđelja, bilo je tu i nekih Židova koji su bili samo po imenu kršćani, ali još nisu shvaćali dar milosti. Oni su htjeli i dalje ostati pod teretom zakona koji je Gospodin Bog nametnuo ne onima što služe pravdi, nego grijehu, dajući pravedan zakon nepravednim ljudima da očituje njihove grijehe, a ne da ih ukloni; grijehe uklanja samo milost vjere koja postaje djelotvorna po ljubavi. Ti su Židovi htjeli nametnuti teret Zakona Galaćanima, koji su već bili u milosti, uvjeravajući ih da im ništa ne koristi Evanđelje ako se ne obrežu i ne podvrgnu ostalim izvanjskim propisima židovskog obreda.
I tako su počeli sumnjičiti apostola Pavla, koji im je propovijedao Evanđelje, kao da on ne opslužuje nauku i propise ostalih apostola koji su zahtijevali da i pogani opslužuju židovske zakone. Apostol Petar podlegao je sablaznima takvih ljudi i počeo se pretvarati kao da i on misli da poganima ništa ne koristi Evanđelje ako ne ispune terete Zakona. Sam ga apostol Pavao odvraća od tog pretvaranja, kako kaže u ovoj poslanici. O tom se pitanju govori i u poslanici Rimljanima. Izgleda, međutim, da tu ovaj problem nije toliko naglašen, jer on okončava samu prepirku i stišava raspru između vjernika židovskoga i poganskog porijekla.
U ovoj pak poslanici piše onima koji su bili uznemireni strogim stavom Židova, jer su ih silili na obdržavanje Zakona. I povjerovali su im, kao da apostol Pavao nije istinu propovijedao kad nije htio da se obrezuju. I zato ovako započinje: Čudim se da se tako brzo odmećete od onoga koji vas je pozvao na milost Kristovu i da prelazite na drugo evanđelje.
Tim je, dakle, uvodom ukratko označio bit pitanja. To je dosta jasno pokazao i u samom pozdravu, gdje se naziva apostolom ne od ljudi, niti po kojemu čovjeku, što ni u jednoj drugoj poslanici nije rekao, a za one koji su bili za to izjavljuje da nisu od Boga, nego od ljudi. Što se tiče autoriteta evanđeoskog svjedočanstva, bilo je sasvim na mjestu da se smatra ravnim ostalim apostolima, jer nije postao apostolom od ljudi ili po čovjeku, nego po Isusu Kristu i Bogu Ocu.

Otpjev Gal 3, 24 – 25. 23
R. Zakon nam je bio nadzirateljem sve do Krista, da se po vjeri opravdamo. * A otkako je nadošla vjera, nismo više pod nadzirateljem.
O. Prije dolaska vjere, pod Zakonom zatvoreni, bili smo čuvani za vjeru koja se imala objaviti. * A otkako.

HIMAN – TEBE BOGA HVALIMO

Tebe Boga hvalimo, * tebe Gospodinom priznajemo.
Tebe vječnog Oca * sva zemlja poštuje.
Tebi svi Anđeli, * tebi sva Nebesa i Vlasti,
Tebi Kerubi i Serafi * kliču bez prestanka:
Svet, Svet, Svet, * Gospodin Bog Sabaot!
Puna su Nebesa i zemlja * veličanstva Slave Tvoje.

Tebe hvali * slavni Apostola zbor,
Tebe proroka * dična četa.
Tebe mučenička * svijetla vojska,
Tebe po svem svijetu * sveta uzvisuje Crkva,
Oca * neizmjernoga Veličanstva,
Časnog Tvojeg istinitog * i jedinog Sina.
I Svetoga * Tješitelja Duha.

Ti Kralju slave, * Kriste.
Ti si Očev * vjekovječni Sin.
Ti da za naše spasenje postaneš čovjekom, *
nisi se strašio krila Djevice.
Ti svladavši oštrinu smrti, *
otvorio si vjernima Kraljestvo Nebesko.
Ti sjediš zdesna Bogu * u Slavi Očevoj.
Vjerujemo da ćeš doći * kao Sudac.
Tebe, dakle molimo, pomozi svojim slugama, *
Koje si otkupio dragocjenom Krvlju.
U vječnoj slavi daj, da se ubrojimo među Svete tvoje.

(Slijedeći se dio može izostaviti).

Spasi puk Svoj, Gospodine *
i blagoslovi baštinu Svoju!
I vladaj njima * i uzdiži ih u sve vijeke!
Iz dana u dan * blagoslivljamo Tebe
I hvalimo Ime Tvoje u vijeke * i u vijeke vjekova.
Dostoj se, Gospodine, u dan ovaj *
sačuvati nas od grijeha!
Smiluj se nama, Gospodine, * smiluj se nama!
Nek bude milosrđe Tvoje, Gospodine, nad nama *
kako se ufamo u Tebe!
U Tebe se, Gospodine ufam: *
o da ne budem postiđen dovijeka!

Molitva
Gospodine, tvoja nam je milost jedina nada, a tvoja zaštita jedina sigurnost. Molimo te: snaži svoju obitelj neprestanim dobročinstvima. Po Gospodinu.

O. Amen.
Blagoslivljajmo Gospodina.
O. Bogu hvala.

Published by samo lucija

http://glasnik-sim.hr/prvi-dan-devetnice/ https://www.youtube.com/watch?v=QeKuqtTT1H PRESVETO TIJELO I KRV KRISTOVA. TIJELOVO Svetkovina (četvrtak nakon Presv. Trojstva) VEČERNJA MOLITVA Isuse, ostavio si nam Sebe u sakramentu svoga Tijela i Krvi. Dao si nam neizreciv dar. Dar bogat ljubavlju. Darovao si nam čitavog Sebe. Hvala Ti, Isuse. Hvala Ti, Isuse, što si oduvijek bio čovjek blizine. Uz Tebe se svatko osjećao prihvaćen i ljubljen. Nitko nije imao dojam da si ga olako shvatio ili površno slušao. I danas je tako, Isuse. Utaži, Gospodine, moju glad za osobom povjerenja, osobom koja ima vremena i ljubavi za drugoga. Osobom koja ne važe, koja ne mjeri, koja nije zaokupljena prvenstveno sobom. Koja zna čuti nečije teškoće i onda kada samo šutnja progovara. Osobom koja će bez uvrijeđenosti saslušati ono što možda i ne želi čuti. Pomozi mi da tu osobu tražim jedino u Tebi. Znaš i sam koliko sam puta ranjena zbog neprisutnosti osoba koje bi mi trebale biti blizu. Razočarana jer se netko od najbližih ne sjeti da mi je potreban ili se ne sjeti nečega što nije trebao previdjeti. Boli me kada primijetim da me netko uopće ne sluša ili me potpuno ignorira. Gospodine, pomozi mi ispuniti te praznine. Pomozi mi drugome biti poput Tebe. Biti netko tko zna drugome biti blizak, tko zna biti bližnji. Biti netko tko ima vremena i ljubavi za drugoga. Isuse, održao si svoje obećanje da ćeš biti s nama u sve dane do svršetka svijeta. Dao si nam sebe u Kruhu života. Na Tebe više nitko ne mora čekati, Isuse, u svakom času si sama prisutnost. Na svakoj Misi, u svakoj Pričesti. Hvala Ti, Isuse, na tom daru. Hvala ti što se i meni daruješ svojim Tijelom i svojom Krvlju. Više nisam sama, nisam prepuštena samoj sebi. Hvala Ti, Isuse …Suzana Monika Suzana Monika IL SORRISO DI MARIA 7 mtSptoniuhsaceormed · Santa Madre di Lourdes, madre degli infermi, poni sotto il tuo manto i malati terminali. Accoglili sotto il tuo Santo Manto e dona pace e Serenità alle loro famiglie. Heliga Lourdes moder, sjuka moder, sätt dödssjuk under din mantel. Välkomna dem under din Heliga Manto och ge fred och stillhet till deras familjer. Redigera eller ta bort detta Gilla · Svara · 1m Suzana Monika Suzana Monika Fani Kovač‎ till Jezus te ljubi ♥ Jesus loves you 5tS Stponcsoreigdocfmf · Tolaži Oče žalostne otroke! Tolaži Oče žalostne otroke, ki v stiskah in nemiru trepetamo, priznanja in ljubezni ne poznamo, slabotne nam in vklenjene so roke. Trplenje reže rane nam globoke in križ težak nam upogiba ramo. Srce je v najbritkejših urah samo: suh list na sredi reke je široke. Tolaži Oče žalostne otroke: poslal je Sina ,da za nas trpi. Poslal Edinca,da za nas umre! Objele so nas prebodene roke in dvigajo nas tja,kjer angeli nas venčajo,se z nami vesele. Kristus je Bog z nami. in sicer je navzoč in deluje v Cerkvi in po Cerkvi. Cerkev je po Kristusovi in po Božji volji orodje odrešenjskega Božjega delovanja. *Pod tvoje varstvo pribežimo,o sveta Božja Porodnica*. * O Marija,Ti vedno siješ na naši poti kot znamenje odrešenja in upanja.* AMEN! Bekväm far till ledsna barn! Bekväm far ledsna barn, som vi darrar av problem och ångest, Vi vet inte igenkänning och kärlek, Våra händer är svaga och handbojor. Att lida skär ner våra sår djupt och ett tungt kors böjer vår axel. Hjärtat är bara i snabbaste timmarna: Torrlövet mitt i älven är brett. Bekväm far till ledsna barn: han skickade sin son för att lida för oss. Skickat en Edinburgh för att dö för oss! Vi blev kramade av de piercade händerna och de lyfter upp oss där änglar är de gifter sig med oss, de är nöjda med oss. Kristus är Gud med oss. och det är närvarande och fungerar i kyrkan och efter kyrkan. Kyrkan är ute efter Kristus och enligt Guds vilja, verktyg frälsningen av Guds agerande. * Vi springer under din vård, åh Guds fosterland *. * O Mary, du skiner alltid på vår väg som ett tecken på frälsning och hopp.* ÄNDRA! · Betygsätt den här översättningen La Luce Di Maria È Nei Nostri Cuori. har lagt till ett 3D-foto Isgånarutc mkolgaScf.fgpo 0in7Ss:4oitredd8 · ‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨ ‼️⚜️‼️Gesù all'anima:‼️⚜️‼️ Abbracciati alla mia Croce e cerca conforto e la forza nelle tue pene da me, crocifisso per te. Abbi fede nel mio amore che non ti abbandona e nella protezione di Maria, che ti è Mamma amorosissima. Tu soffri nel tuo interno e non sai manifestare le tue pene, ma io le vedo e ti consolo con grazie speciali di amore. Ti benedico con la tua famiglia. ‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨‼️⚜️✨ ‼️⚜️!! ️ Jesus till själen :‼ ️!! ️ Omfamna dig till mitt kors och sök tröst och styrka i dina sorger från mig, korsfäst för dig. Tro på min kärlek som inte överger dig och på skyddet av Mary, som är underbar mamma. Du lider inuti och du vet inte hur du ska visa dina sorger, men jag ser dem och trösta dig med ett speciellt tack av kärlek. Jag välsignar dig med din familj. Redigera eller ta bort detta Gilla · Svara · 1 min. Suzana Monika Suzana Monika amen https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407414197090353&set=gm.3643338919056069&type=1&theater

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: